top of page

FRITS & CO BIEDT AAN:

NEXT CAREER GOLD

In dit traject ga je in individuele sessies, aan de slag om de weg naar jouw nieuwe baan uit te zetten. Daarbij gaan we vanuit een eerste inventarisatie van wie je bent, wat je kunt en wat je wilt opschakelen naar het open zetten van het netwerk. Daarbij kijken we zowel naar hoe je je eigen zakelijke netwerk slim inzet, maar ook gaan we in kaart brengen hoe je wereld van Executive Search-bureaus voor je laat werken. 

Gedurende zes maanden kan je onbeperkt bij mij aankloppen en hebben we periodieke persoonlijke of virtuele ontmoetingen waarin we aan het werk gaan. 

We doen graag een offerte op maat voor het Next Career Gold Traject. 

NEXT CAREER PLATINUM

Dit is de volvette XL-versie van het Next Career Gold. We stoppen we niet totdat je geslaagd bent, ook als dat een jaar of langer duurt.  

Dit traject heeft als startpunt de Purposeful Personal Leadership Journey van onze strategische partner Red Zebra Group. 

Aansluitend gaan we met de uitkomsten daarvan aan de slag en kan je onbeperkt bij mij aankloppen. We hebben periodieke persoonlijke of virtuele ontmoetingen waarmee we in overleg net zo lang doorgaan als nodig is..

We doen graag een offerte op maat voor het Next Career Platinum Traject.

MASTERCLASSES SEARCH

In samenwerking met partners van executive search bureaus verzorgen we vier keer per jaar masterclasses over de wereld van de headhunter. We nemen je mee in verdienmodellen, geven je zicht op de verschillende soorten bureaus en helpen je zo om zelf beter regie te houden op de interactie met deze partijen. Als jij je afvraagt waarom je niet bovenop de stapel ligt en waarom je niet dagelijks gebeld wordt door Egon Zehnder, Spencer Stuart of Maes & Lunau - of als je niet weet wie dat zijn- is deze kleinschalige en exclusieve Masterclass voor jou bedoeld! 

Deelname aan een Masterclass kost € 750,= per persoon. De bijeenkomsten worden georganiseerd op een discrete locatie centraal in Nederland. De groepsomvang is maximaal 8 deelnemers. 

FRITS & CO QUICK CONSULT

Alleen wat tips en trucs nodig? Een check op je CV of LinkedIn profiel? Voor dit soort gevallen past een Quick Consult voor jou misschien. Een Quick Consult duurt 1,5 uur en kost € 380,= excl. BTW.

Frits & Co biedt aan....: Pakketten & tarieven
bottom of page